0029

De ontwikkelingen in het vakgebied gaan ontzettend snel. V&VN Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie maakt het je gemakkelijk! Onze site, ons magazine en onze bijeenkomsten bieden je nieuws en achtergrond over de belangrijkste ontwikkelingen. Het bestuur en actieve leden vertegenwoordigen de O&G-verpleegkundigen waar dat maar nodig is en we leveren een bijdrage aan de maatschappelijke discussie over keuzes in de zorg. 

Contributie
Het basislidmaatschap van de beroepsvereniging V&VN is voor 2020 €74,00. De contributie voor de afdeling VOG is €40,50. Totaal betaal je €114,50 (inclusief Kwaliteitsregister V&V). 

Korting?
Jazeker, je kunt een deel van je contributie terugkrijgen! Hoe? Via je werkgever. Die kan het bedrag inhouden op je brutoloon, je vakantiegeld of je eindejaarsuitkering. Je betaalt dan minder belasting en dat is je korting. Het is geregeld in de cao. Vraag
even na hoe jouw ziekenhuis het praktisch uitvoert. Er zijn ook ziekenhuizen die een afspraak hebben met V&VN en het basislidmaatschap voor hun medewerkers betalen.

 

Word lid

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!