V&VN Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie

V&VN Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie (VOG) positioneert de O&G-verpleegkundige binnen het werkveld van de voortplantingsgeneeskunde, obstetrie en gynaecologie. Wij bieden zorg aan vrouwen die zwanger willen worden, zwangeren, barenden, kraamvrouwen, pasgeborenen en cliënten met gynaecologische aandoeningen, zowel intra-, extra- als transmuraal. We bewaken de professionele ontwikkeling van de VOG verpleging op het gebied  van kennis, vaardigheden, beroepshouding en ethiek. Gezinsgerichte zorg en innovatie is waar we voor staan.

 

VOG verplaatst jubileumcongres naar 2021
Helaas! Vanwege de coronacrisis en de verwachte gevolgen daarvan in het najaar heeft het bestuur van de VOG samen met V&VN besloten om het congres niet door te laten gaan op 5 november 2020. We vinden het erg jammer om dit te moeten besluiten. We hadden al een spetterend programma gemaakt met leuke sprekers. We hopen er in 2021 wel samen met jou een feestje van te maken! We houden je natuurlijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Baarmoeder
0001 (3)

V&VN VOG bestaat dit jaar 25 jaar. Vier jij dit jubileumjaar met ons mee? 

Contact

V&VN Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie info

V&VN Voortplanting, Obstetrie en Gynaecologie volgen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!