Verpleeghuis Corona

V&VN telt 41 afdelingen die elk een apart specialisme vertegenwoordigen. Als lid van een afdeling krijg je toegang tot de meest recente specialistische kennis en kun je ervaringen delen met collega’s binnen dit specialisme. Je kunt lid worden van V&VN Verzorgenden als je een basislidmaatschap van V&VN hebt. Het is niet mogelijk om alleen lid te worden van een afdeling.

Jouw voordelen
- Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied en wissel kennis en ervaring uit met collega's
- 25% korting per aanvullend lidmaatschap als je er meer dan één hebt. Aanvullende lidmaatschappen variëren in prijs, enkele zijn gratis.
- Alle voordelen van het basislidmaatschap: gebruik van het Kwaliteitsregister V&V (als je aan de voorwaarden voldoet), 6x per jaar V&VN Magazine, gratis advies van onze adviseurs, korting op scholing en samen een krachtige stem en invloed in politiek Den Haag.

Word aanvullend lid
- Heb je al een basislidmaatschap en wil je een of meer aanvullende lidmaatschappen? Log in op Mijn V&VN en vraag via de knop ‘Aanvullend lidmaatschap’ het betreffende lidmaatschap aan.
- Heb je nog geen basislidmaatschap? Dan kun je dit samen met een of meer aanvullende lidmaatschappen aanvragen.

Word lid

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)