Verpleeghuis

Het bestuur van de afdeling V&VN Verzorgenden zet zich in voor alle verzorgenden. In Nederland werken verzorgenden in alle sectoren van de zorg.

De afdeling V&VN Verzorgenden zet zich in om de kwaliteit van de verzorgenden beroepsuitoefening te optimaliseren, de professionele identiteit van verzorgenden te bevorderen en verder ontwikkelen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met de V&VN Verzorgenden ambassadeurs en de leden van V&VN Verzorgenden Tevens willen we de positionering en profilering van verzorgenden binnen de beroepsvereniging versterken. Daarom werken we samen met diverse afdelingen verpleegkundigen, opleiders en de verpleegkundig specialisten.

Voorzitter van de afdeling V&VN Verzorgenden Marita de Kleijne: "Wij verzorgenden, kunnen elkaar tot steun zijn en elkaar inspireren zonder dat we  eigenlijk zelf goed beseffen wat dit met ons doet. Maar achteraf merk je pas goed hoe hard we dit allemaal ook nodig hebben, om ons mooie vak met passie te blijven uitoefenen".

Bestuursleden afdeling V&VN Verzorgenden
Het bestuur van de afdeling V&VN Verzorgenden bestaat uit 10 verzorgenden werkzaam in de verschillende sectoren van de zorg.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)