Gratis e-learning

  • 5 september 2013
  • Nieuwsbericht
  • Verzorgenden
computer - e-learning

<strong>Zoek je scholing over steunkousen, vrijheidsbeperkende maatregelen of verzorgend wassen? En wil je het liefst thuis deze scholing volgen? Kijk dan eens op www.Free-learning.nl.

Free-learning.nl is de website voor en door iedereen in zorg en welzijn die graag leert door e-learning. Alle free-learning modules zijn gratis, voor iedereen en overal toegankelijk. Je maakt je module op je werkplek of thuis op de bank. Je hoeft je niet voor te bereiden voor deze vorm van e-learning. Je leert het beste door eerst zelf na te denken, dus door vragen te beantwoorden. Als je 80% van de vragen van een module goed hebt, kun je een certificaat uitprinten. Score niet gehaald? Herhaal de module net zo vaak als je wilt.

Dit nieuwsartikel is per december 2019 overgeplaatst van de oude website van V&VN naar de vernieuwde website. Eerder geplaatste reacties komen hiermee te vervallen. Wil je reageren op dit artikel? Praat verder op social media.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!