Deskundigheid

Als verzorgende bied je elke dag de best mogelijke zorg en ondersteuning. Je bent trots op je werk en wilt graag je kennis en vaardigheden op peil houden. V&VN biedt allerlei mogelijkheden om je te blijven ontwikkelen in je vak, voor nu én voor de toekomst.

51A2729

V&VN Academie

Nieuwe behandelingen, technologie en wetgeving maken het regelmatig volgen van een cursus of training onmisbaar voor jouw vak. De V&VN Academie biedt diverse praktische trainingen en workshops aan rondom allerlei (actuele) onderwerpen, ook bij jou in de buurt. Ben je lid van V&VN? Dan krijg je korting!

Agenda

Het Kwaliteitsregister V&V

De meeste scholing die de V&VN Academie aanbiedt, is geaccrediteerd. Je kunt een geaccrediteerde cursus of training opgeven in het Kwaliteitsregister Verpleegkundigen en Verzorgenden en spaart hiermee punten in je portfolio. Daarnaast laat je hiermee zien dat je actuele kennis en vaardigheden hebt op jouw vakgebied.

Kwaliteitsregister

Handige informatie en downloads

Interessante downloads met praktische tips, informatie en inspiratie over jouw vakgebied.

Downloads

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)