Hoe gaat het nu met jou?

  • 22 juni 2021
  • Nieuwsbericht
  • Verstandelijk GehandicaptenZorg
Ontspanning Na Inspanning

Bericht van het bestuur V&VN VGZ

Beste collega’s,

Wat een jaar hebben we met elkaar achter de rug, hoe is het nu met jou?

De pandemie is nog niet helemaal voorbij, maar we hopen dat je voorzichtig aan weer aan rust en balans in het werk toekomt en met een goed gevoel kan uitkijken naar de vakantie!

Gedurende het afgelopen jaar is het stil geweest vanuit V&VN Verstandelijk GehandicaptenZorg (VGZ).

Je begrijpt dat ook de bestuursleden hard aan het werk zijn geweest in de eigen organisaties. Recent zijn bestuursleden gestopt en is er actief gezocht naar nieuwe bestuursleden. En met resultaat, 6 potentiële bestuursleden! Op 31 mei jl. heeft een eerste online kennismaking en overleg plaatsgevonden en hebben we de volgende onderwerpen met elkaar verkend:

  • welke VGZ-gerelateerde thema’s op de agenda van V&VN VGZ staan;
  • wat het besturen van een afdeling binnen V&VN precies inhoudt;
  • hoe de aanwezigen hun rol binnen het bestuur zien.

Begin juli staat het volgende overleg gepland en gaan we afspraken maken over de samenstelling van het bestuur en stellen we de bestuursleden graag aan jullie voor. Een nieuw bestuur, nieuwe energie om aan de slag te gaan met V&VN VGZ en de verschillende thema’s. Natuurlijk houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen en gaan we je uitnodigen om input te leveren, actief bij te dragen of mee te lezen op thema’s. Samen onze geweldige sector op de kaart zetten; want dat V&VN VGZ meer in de spotlight gezet moet gaan worden, is afgelopen jaar ook zeker duidelijk geworden!

We horen graag van je hoe het nu gaat, welke thema’s volgens jou een plekje op de agenda zouden moeten hebben en dat wat je graag aan ons mee wilt geven. Je kunt ons een bericht sturen via voorzitter.vgz@venvn.nl.

Mede namens de beoogd bestuursleden,

Sandra de Wit
voorzitter V&VN VGZ

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)