Het Bestuur stelt zich voor...

Het bestuur van de afdeling Verstandelijk GehandicaptenZorg is compleet en we stellen de leden één voor één aan je voor. Om te beginnen met onze voorzitter!

Ik ben Sandra de Wit, verpleegkundig specialist en sinds een aantal jaren lid van de afdeling verstandelijk gehandicaptenzorg. Eerst bestuurslid en de laatste jaren ben ik voorzitter.

Ik vind het belangrijk de groep verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten werkzaam in ons mooie en uitdagende werkveld verder op de kaart te zetten, onder de aandacht te brengen en ontwikkelmogelijkheden te bieden.

Immers, veel van de cliënten waar wij zorg aan verlenen hebben meer gezondheidsproblemen dan de gemiddelde Nederlander. Het is daarom echt belangrijk dat er meer verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten komen werken in onze sector.

En wij moeten met elkaar laten zien waarom! En waarom dat zo leuk is! Ik vind namelijk, ook na 28 jaar werken met deze doelgroep dat dit de allerleukste doelgroep is die veel uitdaging geeft.

Naast dat ik werk als verpleegkundig specialist bij zorgorganisatie de Zijlen ben ik bezig met promotieonderzoek. Daarnaast werk ik freelance voor het CCE als consulent en Casemanager en ben ik politiek actief als fractievoorzitter.

#voorstellen #V&VN-VGZ #bestuur #Sandra #voorzitterWord lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!