Wie komt ons versterken?

  • 23 april 2020
  • Nieuwsbericht
  • Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie

Wie komt ons versterken?

Zorgtechnologie raakt ons allemaal als verpleegkundigen en verzorgenden; in elke functie of specialisatie hebben we er mee te maken. We weten dat in elk team en in elke V&VN afdeling collega-verpleegkundigen en verzorgenden zitten die – net als wij – eHealth en zorgtechnologie een warm hart toedragen.
Die het leuk en interessant vinden, er niet bang voor zijn om nieuwe technologie te proberen en dit ook uit dragen naar collega’s.

Herken jij jezelf hierin? We hebben jou nodig! 

Vanuit de afdeling VZI willen we helpen kennis hierover te verspreiden en collega verpleegkundigen en verzorgenden bewust maken van de mogelijkheden (en beperkingen). Meedenkers over de online strategie van VZI via de website en het mijnvenvn-platform zijn ook welkom.
Daarnaast hebben we een aantal concrete activiteiten in de planning, zoals een Hackaton, we organiseren de eHealthscriptieprijs, houden we ons bezig met kennisdelen, geven van workshops en andere eenmalige activiteiten.

We vragen niet om een dagtaak; de investering is beperkt en jij bepaalt of het een eenmalige bijdrage is of dat je structureel iets wilt doen. We vergaderen eenmaal per maand online, meestal een uurtje op een dinsdagavond. Alleen meedenken kan ook, het kost je niet veel tijd.
We kunnen altijd extra mensen gebruiken bij onze reguliere en eenmalige activiteiten. En nieuwe ideeën zijn uiteraard ook altijd welkom.

Wat levert het op:
Deelname aan een leuke groep enthousiaste collega’s die graag willen dat kennis, bewustwording en gebruik van eHealth toeneemt onder verpleegkundigen en verzorgenden.
https://www.venvn.nl/afdelingen/verpleegkundige-zorg-en-informatie-technologie/

Heb je zin om je in te zetten voor het platform, voor een enkele activiteit of structureel neem dan contact met ons op.

Voor meer informatie of aanmelden: infovzi@venvn.nl  

 

 

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)