V&VN VZI Innovatieprijs: ben/ ken jij het innovatietalent van jouw MBO opleiding?

  • 13 oktober 2021
  • Nieuwsbericht
  • Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie

Het platform Verpleegkundige en Zorg Informatica (VZI) van V&VN houdt zich bezig met het uitwisselen van kennis en ervaring over alles rondom zorg-informatietechnologie oftewel alle digitale middelen die we in ons verpleegkundig en verzorgend werk inzetten.

Vanuit V&VN VZI hebben wij al een aantal jaar de eHealthscriptie prijs.

Nu is het tijd voor een prijs voor de innovatie op het gebied van zorgtechnologie op het MBO!

Heb jij als student op een MBO een oplossing bedacht op het gebied van de zorg?

Dien jouw idee uiterlijk 1 december in om in aanmerking te komen voor de hoofdprijs van €1000,-. Heb je tot die tijd een vraag? Mail ons dan infovzi@venvn.nl

Meld je aan!

De meest innovatieve, originele en bruikbaarste ideeën op het gebied van Zorgtechnologie worden in een top 5 geselecteerd. Deze top 5 mag hun idee met een filmpje presenteren op onze website en diverse mediakanalen waarbij onze achterban wordt opgeroepen te stemmen op het beste idee.

De winnaar wint €1000,-!

En ken jij iemand die hier perfect voor in aanmerking komt, stuur dit bericht door! 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!