Oproep: praat mee over digitale innovaties in jouw dagelijkse zorgpraktijk

  • 6 maart 2024
  • Nieuwsbericht
  • Verpleegkundige Zorg- en Informatietechnologie

We zoeken verpleegkundigen, verzorgenden en verpleegkundig specialisten die mee willen denken of digitale innovaties bruikbaar zijn. Het doel: de zorg toekomstbestendig maken met behoud van kwaliteit van zorg.

 

De aanleiding is het gezamenlijke voornemen van alle beroepsverenigingen, brancheorganisaties, gemeentes en Zorgverzekeraars Nederland – Digizo.nu als onderdeel van het Integraal Zorgakkoord – om 70 procent van alle zorg(paden) die digitaal kan, ook echt digitaal of hybride aan te bieden. Minimaal 50 procent van de patiënten moet straks ook daadwerkelijk gebruik maken van die digitale zorg.

 

Zorg van de toekomst

Het doel van dit initiatief is om met behulp van digitale hulpmiddelen op een andere manier te werken waardoor de zorg efficiënter maar met dezelfde kwaliteit wordt verleend. Dit slaagt alleen als de beroepsgroep aangeeft wat wel en niet werkt in de praktijk. Wil jij meedenken welke toepassingen goed werken en welke belemmeringen er moeten worden opgelost? Dan komen we graag met je in contact. Je ontvangt maandelijks een korte vragenlijst waarin we vragen naar je mening en ervaring.

Meld je aan via deze link >>>

Heb je vragen, mail ze naar digizo@venvn.nl.

Wil je meer informatie over beschikbare digitale hulpmiddelen? Kijk dan op de website Digizo.nu of volg Digizo.nu op LinkedIn [https://www.linkedin.com/company/digizo-nu] of op Instagram [https://www.instagram.com/digizo.nu/].

Logo Digizo2

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)