Hoe zet ik een VAR op?

V&VN ondersteunt verzorgenden, verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten bij het oprichten van een VAR, VVAR of PAR.

Met deze serie documenten kun je van start:

Hulp nodig? Zoek contact!

Het is altijd mogelijk om (kosteloos) contact te leggen met onze adviseurs. Stuur een mail naar var@venvn.nl of bel met 030-2919050 en vraag naar een VAR-adviseur. We kunnen ook langskomen voor een eenmalig werkbezoek.

Bestaande adviesraden kunnen ook (kosteloos) een beroep doen op V&VN voor advies. Bijvoorbeeld over je rol als adviesraad, over de doorontwikkeling van de adviesraad of over andere thema’s die de adviesraad raken.

Ondersteuning buiten V&VN

Naast V&VN, zijn er ook een aantal commerciële adviseurs actief op het gebied van ontwikkeling van adviesraden, leiderschap en professionele zeggenschap. Keuze voor ondersteuning zal afhankelijk zijn van de ontwikkelvragen. Op de websites van de onderstaande adviseurs zie je een beschrijving van hun aanbod:

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)