EAUN24 van 6-8 april in Parijs

  • 20 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Urologie Verpleegkundigen
2023 Eaunaankondiging24

EAUN 24 brengt urologische verpleegkundigen en medische professionals samen voor een actueel en essentieel overzicht in klinische praktijken en onderzoek. Het wetenschappelijk programma omvat drie plenaire sessies, zeven 'state-of-the-art' lezingen, dertien thematische sessies, drie specialiteitensessies, ziekenhuisbezoeken en twee cursussen van de European School of Urology. Gedurende drie dagen biedt EAUN24 een uitzonderlijk platform voor samenwerking en kennisuitwisseling tussen toegewijde gezondheidsprofessionals. Afgevaardigden kunnen deelnemen aan unieke netwerkmogelijkheden, niet alleen tijdens de sessies, in de EAUN stand en bij de sponsoren, maar ook tijdens het ‘Nurses Dinner’ dat op vrijdagavond 5 april wordt georganiseerd. Het bestuur en het wetenschappelijk comité van EAUN kijken ernaar uit u in Parijs te verwelkomen!

Abstract presenteren tijdens de EAUN24 Meeting
Elk jaar nodigt de EAUN urologie verpleegkundigen en andere zorgprofessionals uit om een abstract te presenteren als poster of video abstract over een onderwerp dat relevant is voor urologie, continentie, oncologie, verpleegkunde of een aanverwant vakgebied. Door het indienen van een abstract voor de EAUN24 Meeting krijgen afgevaardigden de kans om hun onderzoek of praktijk te publiceren, presenteren en bespreken met een uitgebreid professioneel verpleegkundig publiek. Abstracts moeten voor 1 december 2023 worden ingediend via het online submission system.

Meedoen aan de EAUN Nursing Research Project Competition
Elk jaar nodigt de EAUN leden uit om een onderzoeksplan in te dienen over een onderwerp dat relevant is voor urologie, continentieverpleging of een gerelateerd vakgebied. Wellicht hebben zij een idee voor een project dat de kwaliteit van het dagelijkse werk in de urologiezorg gaat verbeteren of ontwikkelingen in de urologie evalueert. Alle projecten van de genomineerden worden gepresenteerd en besproken in een wetenschappelijke sessie tijdens de EAUN24 Meeting. De winnaar wordt gekozen door een deskundige jury en ontvangt € 2.500,- om het onderzoeksproject te kunen starten. Heb je een interessant onderzoeksplan? Je kunt je onderzoeksplan (abstract) voor 1 december indienen via het online submission system.

Moeilijke casus indienen
De EAUN is op zoek naar moeilijke, ongebruikelijke of interessante casussen over onderwerpen die relevant zijn voor urologie, continentieverpleging of een gerelateerd vakgebied. Je wordt van harte uitgenodigd om een ongebruikelijke of vreemde casus in te dienen voor de sessie 'Nursing Solutions in Difficult cases, een van de best bezochte sessies en hoogtepunten van het EAUN Scientific Programme.
Uit de inzendingen selecteert de EAUN de vijf beste cases. De uiterste indieningsdatum is 1 december 2023. Je kunt via de website inzenden. Daar zijn ook de voorwaarden te vinden.

 Meer informatie