23ste Internationale EAUN Meeting (EAUN23)

  • 14 oktober 2022
  • Nieuwsbericht
  • Urologie Verpleegkundigen
2022 Eaunaankondiging23

EAUN23 van 11 tot 13 maart in Milaan, Italië
Milaan organiseert EAUN23 om het hele spectrum van urologische verpleegkundige vaardigheden en kennis te dekken in meer dan 30 wetenschappelijke sessies. Aanwezige verpleegkundigen kunnen meer dan 50 gerenommeerde sprekers verwachten die de laatste updates presenteren en toegang tot de EAU-sponsoromgeving met meer dan 150 sponoren. Afgevaardigden kunnen deelnemen aan unieke netwerkmogelijkheden, niet alleen tijdens sessies, in de EAUN-stand en in de sponsoromgeving, maar ook tijdens het verpleegkundige diner dat op zaterdagavond wordt georganiseerd. Het bestuur van EAUN en het organiserend Wetenschappelijk Comité kijken ernaar uit u te verwelkomen in Milaan!

Als je lid bent van V&VN urologie Verpleegkundigen, ben je ook groepslid van de EAUN. Daardoor kun je gebruik maken van de toegang met korting voor leden. Algemene informatie over het congres staat op de website EAUN23.

Travel Grant aanvragen
Met de jaarlijkse EAUN-travel grant kunnen in Europa gevestigde verpleegkundigen deelnemen aan EAUN23 door een bijdrage van € 500 voor de reis-, registratie- en accommodatiekosten. Kandidaten moeten in de urologie werken en huidig lid zijn van de EAUN. Als je mogelijk geïnteresseerd bent en in aanmerking wil komen, kun je vóór 1 november aanmelden hiervoor. Volg hiervoor de aanmeld procedure op de website.

Een abstract presenteren op EAUN23
Elk jaar nodigt de EAUN urologieverpleegkundigen en andere beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg uit om een abstract te presenteren over een onderwerp dat relevant is voor urologie, continentie, oncologie, verpleging of een gerelateerd vakgebied, als Poster Abstract of Video Abstract. Door de samenvatting(en) in te dienen bij de EAUN23 Meeting krijgen afgevaardigden de kans om hun onderzoek of praktijk te publiceren, te presenteren en te bespreken met een uitgebreid professioneel verpleegkundig publiek. Abstracts moeten uiterlijk op 1 december 2022 worden ingediend via het online indieningssysteem. Meer informatie en tools &tips over het indienen vind je via EAUN/scientific programme.

Nominaties voor de Ronny Pieters Award
Elk jaar reiken we deze prestigieuze prijs uit om toewijding en innovatie in urologisch verpleegkundig onderzoek en praktijk te erkennen en te vieren. De Ronny Pieters Award erkent een persoon die een uitstekende en blijvende bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de urologische verpleegkunde in Europa. Deze bijdrage kan binnen het Europese continent als geheel zijn, of een erkenning van een bijdrage die in een bepaald land wordt geleverd. Als leden in aanmerking komen voor deze prijs of je kent een collega die dat is, vul dan de nominatiecriteria in eventueel samen met collega’s. Nomineer vóór 1 november de collega.

Meedoen aan de EAUN Nursing Research Project Competition
Elk jaar nodigt de EAUN leden uit om een onderzoeksplan in te dienen over een onderwerp dat relevant is voor urologie, continentieverpleging of een gerelateerd vakgebied. Wellicht hebben zij een idee voor een project dat de kwaliteit van het dagelijkse werk in de urologiezorg gaat verbeteren of ontwikkelingen in de urologie evalueert. Alle projecten van de genomineerden worden gepresenteerd en besproken in een wetenschappelijke sessie op EAUN23, en de winnaar (gekozen door een deskundige jury) ontvangt € 2.500 om hun onderzoeksproject te starten. Heb je een interessant onderzoeksplan? Je kunt je Onderzoeksplan voor 1 december indienen.

Moeilijke casus indienen
De EAUN is op zoek naar moeilijke, ongebruikelijke of interessante casussen over onderwerpen die relevant zijn voor urologie, continentieverpleging of een gerelateerd vakgebied. Je wordt van harte uitgenodigd om ongebruikelijke of raadselachtige casus in te dienen voor de sessie “Nursing Solutions in Difficult cases”, een van de best bezochte sessies en hoogtepunten van het EAUN Scientific Programme. Uit de inzendingen selecteert de EAUN de 5 beste cases. De uiterste indieningsdatum is 1 december 2022. Je kunt via de website inzenden, daar staan ook de voorwaarden.

 

Mede namens de EAUN Board & Scientific Committee
Paula Allchorne    |    Jeannette Verkerk-Geelhoed
Chair EAUN               Chair Scientific Congress Office

Meer informatie