Geaccrediteerde scholingen

  • 15 februari 2023
  • Nieuwsbericht
  • Transferverpleegkundigen
Never Stop Learning Geabb34175 1920

Tijdens de afgelopen ledenvergadering hebben we jullie al geïnformeerd over het feit dat we er als bestuur tegenaan lopen dat het moeilijk is om accreditatiepunten te behalen voor het kwaliteitsregister. Het bestuur V&VN Transferverpleegkundigen biedt de volgende geaccrediteerde scholingen aan:

- de jaarlijkse Landelijke dag
- minimaal 1 webinar/scholing per jaar

Tip: binnen bepaalde zorginstellingen/ziekenhuizen worden al regelmatig geaccrediteerde scholingen georganiseerd. Wanneer je ziekenhuis een instellingsaccreditatie heeft is deze procedure goed toegankelijk.

Maak gebruik van elkaars aanbod en/of werk samen met andere organisaties/collega’s in de regio of daarbuiten.

Mocht je meer informatie willen ontvangen over hoe de procedure van het aanvragen van geaccrediteerde scholingen in zijn werk gaat of hoe dit binnen bepaalde organisaties al wordt vormgegeven? Neem dan contact op met een van de bestuursleden:
- Charlotte van Sambeeck: c.sambeeck@venvn.nl of charlotte.v.sambeeck@catharinaziekenhuis.nl
- Joyce Hartmans: j.hartmans@venvn.nl 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)