Door lid te zijn van V&VN Transferverpleegkundige zorg je dat de afdeling sterk en groot blijft en daarmee een belangrijk aanspreekpunt is voor overheid en stakeholders rond het organiseren van nazorg.  

Een lidmaatschap van V&VN Transferverpleegkundige draagt ertoe bij dat je als verpleegkundige steeds op de hoogte blijft van de meest recente ontwikkelingen en de stand van zaken m.b.t. professionalisering van je eigen beroep.

Word ook lid!
Voor het lidmaatschap V&VN betaal je in 2023 € 79,40; voor de afdeling Transferverpleegkundigen betaal je € 42,60. Voor dit bedrag ben je ook ingeschreven in het kwaliteitsregister en het deskundigheidsgebied transferverpleegkundigen.

De voordelen van je lidmaatschap bij de afdeling V&VN Transferverpleegkundigen zijn:

- Korting op de jaarlijkse landelijke dag van V&VN Transferverpleegkundigen
- Netwerken voor uitwisseling van kennis en ervaringen met collega’s
- Toegang tot ons Verenigingsplatform
- Inspraak op het beleid van V&VN Transferverpleegkundigen tijdens de ledenvergaderingen

Sta je inschreven in het kwaliteitsregister V&V Verpleegkundige met aandachtsgebied Transferverpleegkundige moet je 40 punten halen binnen een registratieperiode van 5 jaar.

Binnen 1 jaar is het mogelijk om 8 punten te halen (dus in 5 jaar 40 punten).

- Voor deelname aan onze landelijke dag, korting op deelname voor leden van onze afdeling, krijg je 5 punten
- Voor deelname aan onze ledenvergadering, gratis en exclusief voor leden van onze afdeling, krijg je 1 punt

Aanvullend lidmaatschap

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)