toekomst UCS opleiding

  • 27 oktober 2022
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen

Nieuwe werkwijze inschrijving opleiding Urologie Continentie Stoma-Verpleegkunde

Beste lezers,

De opleiding UCS op de HAN in Nijmegen heeft de afgelopen periode te weinig aanmeldingen ontvangen. Wij zijn hierdoor helaas genoodzaakt om de opleiding op dit moment stop te zetten in de huidige vorm. Wij ronden dit jaar de opleiding met onze huidige groep af, maar er zal daarna niet direct een nieuwe groep starten.

Dit betekent echter niet dat er helemaal geen interesse is in de opleiding. Ons doel is daarom ook om de opleiding in de toekomst weer te hervatten. Mocht je interesse hebben in een plekje op de wachtlijst, neem dan gerust contact met ons op via secretaris.stoma@venvn.nl Heb je vragen rondom maatwerk, neem dan gerust contact met Marloes van Sloten op via Marloes.vanSloten@han.nl 

De UCS pagina van de HAN staat voorlopig nog open voor geïnteresseerden. Hier kun je meer informatie vinden over de opleiding en wat er aan bod komt.  

Wij hopen van harte dat we in de toekomst weer kunnen starten met een volle groep enthousiaste verpleegkundigen.

Namens Marloes van Sloten (HAN) en de beroepsverenigingen

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)