Oproep projectgroep 'Spiegel jouw stomazorg'

  • 16 december 2020
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Wij Zoeken Jou

Hallo collega stomaverpleegkundige!

Ga jij ons ondersteunen in een waardevol project om je functie als stomaverpleegkundige te versterken? In het project “Spiegel Jouw Stomazorg” maken we een start met de evaluatie van de kwaliteit van de stomazorg in jouw instelling.

Naast de Richtlijn Stomazorg en het Expertisedocument, beide belangrijke inhoudsdocumenten, kan het voor jou als stomaverpleegkundige van meerwaarde zijn om samen met een externe collega stomaverpleegkundige, kwaliteit van zorg te evalueren. Daar is het ontwikkelen van dit document voor bedoeld.

Jouw bijdrage wordt in tijd vergoed, €15 p/u (mits niet onder je eigen werktijd). We hebben een tijdsindicatie voor dit project (6 uur online verdeeld over meerdere dagen) en eigen voorbereidend werk 5-10 uur.  Hoe meer leden we kunnen werven, hoe minder investering in tijd. Om een betere indicatie te geven hebben we een project document opgesteld. Heb je interesse, laat het ons weten😊(d.hoekman@medireva.nl) 

Namens Projectgroep “Spiegel jouw stomazorg”

Dianne Hoekman en Karin van Gogh

Meld je aan

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)