Niet meer op de Potcast - aflevering 9

  • 14 september 2021
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Nietmeeropdepotcast Logo 1500X1500

In podcastserie ‘Niet meer op de potcast’ worden afleveringen met openhartige, persoonlijke ervaringen van mensen van alle leeftijden met verschillende soorten stoma’s afgewisseld met gesprekken waarin zorgprofessionals zoals een chirurg, seksuoloog en stomaverpleegkundigen informatie en tips geven.

Claudia van Tienderen (Spaarne Gasthuis) en Karin van Nieuwkerk (Ziekenhuis Amstelland) hebben meegewerkt aan aflevering 9. Zij vertellen alles over de verzorging van stoma’s. Hoe vaak moet je het stomazakje verwisselen? Wat voor verschillende stomamaterialen zijn er? Wat is irrigeren? Ook wordt besproken hoe de stomazorg in Nederland is geregeld en wat er beter kan. Ga je b.v. wel eens voor een APK van je stoma?

Beluister de podcast

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!