MijnV&VNPlatform: doe je mee?

  • 13 april 2023
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Logo V&VN (2)

Sinds mei 2022 is MijnV&VNPlatform Stomaverpleegkundigen live. Een interactief platform speciaal voor leden. Het is dé plek om heel makkelijk contact te leggen met je collega's buiten de muren van je ziekenhuis of thuiszorg. 

Op het jaarcongres afgelopen november hebben we promotie voor dit Platform gedaan. Inmiddels hebben 196 leden een account aangemaakt en lopen er al heel wat posts.

* Heb jij al een account aangemaakt?

Om te kunnen inloggen moet je lid zijn van de afdeling Stomaverpleegkundigen en moet je een account aanmaken. Hiervoor heb je vanuit V&VN een mail met een persoonlijke activatielink ontvangen. Het is wellicht even terug zoeken in je mailbox (mail van mei en november 2022 of februari 2023) of kijk of deze mail in je spam terechtgekomen is. Kun je de mail niet vinden of werkt de persoonlijke activatielink niet? Stuur een mail naar: info@venvn.nl  

NB: Mogelijk ben je lid van meerdere afdelingen en heb je vanuit V&VN voor een andere afdeling een mail met een persoonlijke activatielink ontvangen. Het account aanmaken hoeft slechts 1x. Eenmaal het account geactiveerd dan worden automatisch alle afdelingen in het Platform gekoppeld waar je op dat moment lid van bent. 

* Heb je al een account geactiveerd?

Neem regelmatig een kijkje wat er zoal gebeurt. We nodigen je uit om actief te worden: deel een tip of ervaring, stel een vraag, geef een reactie, start een poll of breng een casuïstiek in. 

* Tips:

- Vul je profiel in en voeg een leuke foto toe zodat je herkenbaar bent

- Check bij 'instellingen' je 'notificaties' en 'privacy'

- Download de app op je pc en je mobiel

- Markeer de Afdeling Stomaverpleegkundigen binnen het Platform als favoriet!

We ontmoeten je graag op Mijn V&VN Verenigingsplatform

Inlog Platform

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!