Mijn V&VN Verenigingsplatform is live

  • 26 september 2022
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Icoon Lampje

Na een vele uren voorbereiding en een aantal keer uitstel van live-gang is het dan uiteindelijk zover: in mei dit jaar is het Mijn V&VN Verenigingsplatform Stomaverpleegkundigen live gegaan.

Het platform werkt als een Social. Daardoor is het super makkelijk contact te hebben met je collega's buiten de muren van je ziekenhuis of thuiszorg organisatie. Én super makkelijk om interactie te hebben.  

Het platform is vooral bedoeld om kennis te delen en je horizon te verbreden. Voel je uitgenodigd om b.v. een discussie te starten, een vraag te stellen of te reageren, een ontwikkeling of case study te delen of een poll uit te zetten.

Daarnaast heeft de Social een kennisbank. Op deze plek proberen we alle relevante vakliteratuur, artikelen, kwaliteitsverbeterprojecten, case studies en belangrijke documenten te koppelen. Het is ingedeeld op onderwerp waardoor het makkelijk te vinden is en je wellicht het wiel zelf niet hoeft uit te vinden. 

Ben je lid van de afdeling Stomaverpleegkundigen? Dan kun je je account aanmaken. Inmiddels hebben ruim 120 leden dit gedaan. We nodigen je van harte uit dit ook te doen. En heb je je account al actief? Dan ben je bij deze uitgenodigd de Social te verkennen en actief te worden.

Je zal zien dat dit platform hele mooie mogelijkheden biedt om te verbinden met elkaar. We ontmoeten je graag!

 

Inloggen Social

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)