Denk jij mee over het makkelijker gebruiken van de nieuwe richtlijn Stoma?

  • 7 februari 2020
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Nieuwsbrief 20200206 Stoma

In 2019 is de vernieuwde richtlijn Stoma gepresenteerd. Naast de richtlijn is de vraag uit de praktijk gekomen om een hulpmiddel te ontwikkelen om bij de richtlijn te gebruiken. Bijvoorbeeld een samenvattingskaart of infographic.

Daarbij hebben we jouw hulp nodig! We zoeken tien stoma verpleegkundigen & verzorgenden die gaan meedenken wat voor soort hulpmiddel hierbij handig is. Dat doen we met een focusgroep bij V&VN op kantoor op 24 maart van 14.00 – 17.00. Denk mee over wat een handig middel is voor jouw praktijk!

Wat levert het jou op?
- Jij kunt een bijdrage leveren aan een bruikbaar middel voor jouw praktijk.
- Je kunt jouw kennis delen uit de praktijk.
- Je krijgt een vergoeding van 75 euro voor deelname aan dit project én vergoeding van de reiskosten voor de bijeenkomst op 24 maart tot maximaal 40 euro.

Hoe kun je aanmelden?
Aanmelden kan tot 20 februari bij projectleider Amy den Haan (a.haan@venvn.nl). Je ontvangt dan nog nadere informatie voor de bijeenkomst op 24 maart.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)