Een nieuwe tekstschrijver?

  • 28 juni 2021
  • Nieuwsbericht
  • Stomaverpleegkundigen
Jolanda Smelt

Hallo collega stomaverpleegkundigen,

Vanaf deze nieuwsbrief zien jullie af en toe een bijdrage van je  collega waarvoor de verpleegkundige niet zelf hoeft te schrijven. Maar wie schrijft het dan?

Sinds 1997 ben ik stomaverpleegkundige en heb gewerkt in het Sint Antonius ziekenhuis en bij de medisch speciaalzaak CombiCare/ Mediq. Verder heb ik vakinhoudelijke lessen gegeven op de stomaopleidingen van de Antonius  academie en het Wenckebach instituut en aan de UCS en MDL opleidingen van de HAN.

Eind december moest ik in verband met mijn gezondheid stoppen met werken. Maar Stomazorg laat je niet zomaar los, dus heb ik bestuur en werkgroepen aangeboden ergens bij te helpen wat ik in mijn eigen tempo kan doen. Daarom schrijf ik nu teksten voor bijvoorbeeld de column of een casus.

Het werkt heel simpel: je vertelt je casus of andere zaken die je wil delen met je collega stomaverpleegkundigen en ik zet het om in geschreven tekst voor onze nieuwsbrief. Zo kost het je maximaal een uurtje om je vakkennis te delen.

Ik hoop jullie af en toe te spreken voor een bijdrage.

Hartelijke groet

Jolanda Smelt

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)