Achter de schermen is hard gewerkt om van Functionerings Gericht Voorschrijven (FGV) een feit te maken. Een belangrijk onderdeel is de e-learning Stoma Hulpmiddelen.

Voor wie is de e-learning bedoeld?

Deze e-learning is bedoeld voor stomaverpleegkundigen en leert je in een paar stappen alles over FGV. De e-learning is noodzakelijk voor iedere stomaverpleegkundige om bevoegd te zijn om te mogen én kunnen voorschrijven van stomamateriaal voor onze patiënt/stomadrager.

Hoe is de e-learning tot stand gekomen?

De e-learning is ontwikkeld door het Platform Stoma Hulpmiddelen, in nauwe samenwerking met vijf van onze stomaverpleegkundigen. De e-learning is bedoeld om stomaverpleegkundigen op te leiden over wat FGV is en hoe dit toe te passen in de dagelijkse praktijk.

Hoe kan ik de e-learning volgen?

Je kunt de e-learning volgen door op onderstaande button te klikken. Als je de e-learning hebt afgerond, dan krijg je een eigen unieke code die dient als bewijs dat je bevoegd bent.

Veel plezier met deze mooie e-learning!

Ga naar de e-learning
E Learning

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)