Online Open Avond HAN (UCS opleiding)

  • 10 maart 2021
  • Evenement
  • Stomaverpleegkundigen
VDO Gezondheid Caroussel2

Met de opleiding Urologie- Continentie- Stomaverpleegkundige breng jij de zorg naar een hoger niveau!

Wil jij weten hoe je dat doet en welke mogelijkheden de opleiding tot UCS-verpleegkundige jou biedt? Meld je dan aan voor de online Open Avond van de HAN op 10 maart a.s.. Opleidingscoördinator Marloes van Sloten geeft om 19.00 uur een webinar waarin ze je alles over de opleiding vertelt. Uiteraard is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Wil je liever je situatie 1-op-1 bespreken? Geen probleem, tijdens de online Open Avond zijn er ook 1-op-1 gesprekken mogelijk. Dan kun je samen met Marloes jouw situatie bespreken.

Vergeet je niet vooraf aan te melden via onderstaande link. Lukt het niet om 10 maart bij onze online Open Avond te zijn? Geen probleem op de website van de HAN vind je ook veel informatie over de opleiding tot UCS-verpleegkundige.

Aanmelden

Handige links

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!