4de Nationaal Prehabilitatiecongres

  • 19 september 2024
  • Congres/Symposium
  • Stomaverpleegkundigen
Prehabilitatie Congres

'Jaar van de Oogst'

Met het “Jaar van de Oogst” wordt onder andere verwezen naar het jaar van de wetenschap en het feit dat bijna een derde van de ziekenhuizen prehabiliteren waarbij meer dan de helft data verzameld. Twee veelbelovende studies over prehabilitatie worden besproken. Maar hoe dienen deze waardevolle inzichten van deze studies nu eigenlijk geïnterpreteerd te worden en wat kan ermee gedaan worden?

In heel het land zijn er tal van initiatieven en ontwikkelingen op het gebied van prehabilitatie. Tijdens het congres wordt gezamenlijk het overkoepelende verhaal achter deze vooruitgang verkend. Dit narratief gaat niet alleen over de aard van de ontwikkelingen en initiatieven, maar ook hoe én of prehabilitatie geïntegreerd kan worden in de zorgwetgeving.

Het congres vindt plaats op: donderdag 19 september 2024 - Radboudumc Experience Centre, Nijmegen

Aanmelden

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)