Bestuur

Het bestuur van de vereniging bestaat uit vertegenwoordigers van verschillende ziekenhuizen.

Ben je enthousiast over je vak? Wil je een bijdrage leveren aan het werk van V&VN Spoedeisende Hulp? Neem dan contact op met één van de bestuursleden. We zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden om het bestuur op deelgebieden te ondersteunen! Dit kan via ons algemene mailadres: spoedeisendehulp@venvn.nl

Tanja 2021 259X300
Voorzitter Tanja van Roosmalen

Mijn naam is Tanja van Roosmalen-van den Berg, van oorsprong SEH verpleegkundige waar ik trots op ben. Ik voel mij dat ook nog steeds ook al heb ik geen direct patiëntencontact meer en vraag mij af of dat ooit uit je systeem gaat. Na afronding van de in-service opleiding ben ik begonnen met het werken op de SEH om vervolgens de acute zorg nooit meer te verlaten.
Mijn loopbaan begon als SEH verpleegkundige, daarna als teamleidinggevende SEH, eerst in TweeSteden en na de fusie in het ETZ (ElisabethTweeSteden ziekenhuis in Tilburg).
Sinds eind 2019 ben ik nu organisatorisch hoofd SEH van het ETZ en sinds 1 juli 2021 voorzitter Spoedeisende Hulp V&VN.

Ik hou van vooruitgang, positiviteit, kijken naar mogelijkheden, van samenwerken “de neuzen dezelfde kant op” en er voor gaan met elkaar en voor elkaar. Zo zie ik ook mijn rol als voorzitter van V&VN Spoedeisende Hulp; gaan voor de acute zorg, voor de positie van de professional samen jullie, als leden. Ik vind het belangrijk jullie, als leden, mee te nemen, te betrekken en jullie stem te horen.

Bestuur 2024

 

Tanja van Roosmalen Voorzitter
Sivera Berben Vicevoorzitter
Ed Slangen Penningmeester/Secretaris
John de Laat lid
Neely  van Os lid
Bea Kievit lid
Bianca Olofsen lid
Joeri Gilissen lid
   
Aspirant leden  
Christel van Beijsterveld lid per 01-01-2024
Kelly Ovadiah lid per 01-01-2024

 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)