Word lid van de werkgroep Communicatie

  • 20 december 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan de digitale nieuwsbrief of content aan te leveren voor de website? En wil je meedenken hoe we de communicatie tussen zorgprofessionals in de reumatologie kunnen ondersteunen en verbeteren? Dan willen wij heel graag met je kennismaken en kijken of deelname aan de Werkgroep Communicatie iets voor jou is.

Enkele taken van de werkgroep zijn:
- bijdragen aan de totstandkoming van de digitale nieuwsflits door informatie en nieuws te vergaren en aan te leveren;
- content aanleveren voor de website; 
- contact onderhouden met de achterban voor het verzamelen van nieuws en informatie voor de website, nieuwsbrief en de besloten LinkedIn-groep.

De werkgroep werkt hoofdzakelijk online. We vergaderen eenmaal per maand digitaal. De werkgroep wordt ondersteund in de uitvoering door een ambtelijk secretaris.

Heb je interesse, stuur dan een mail voor een kennismaking en verdere informatie aan Arianne van Deventer via redactie.reumatologie@venvn.nl

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)