Werkgroep beroepsprofiel

  • 4 december 2018
  • Nieuwsbericht
  • Beroepsprofielen
  • Reumatologie

Nog een a twee deelnemers voor de werkgroep Beroepsdeelprofiel nodig. 
Tijdens de studiedag op 06-11-2018 heeft Nelly Kolk duidelijk uitleg gegeven over het de Wet BIG 2 en de beroepsprofielen. De werkgroep die het verder uit gaat werken moet nog uitgebreid worden met een of twee werkgroepleden. Lees verder om te zien wat er van je verwacht wordt en meld je aan als je een bijdrage kunt leveren!

Vanuit de eerste voorbereiding zijn inmiddels drie hoofdthema’s geformuleerd:
1. Aanvullingen (addendum) maken op het reeds bestaande expertisegebied uit 2013 (klik hier voor het expertisegebied reumaverpleegkundige 2013>>)
2. Als V&VN Reumatologie een uitspraak doen over de wenselijkheid van verpleegkundigen of regieverpleegkundigen binnen het vak van gespecialiseerd reumaverpleegkundigen (dus: MBO/HBO/ of allebei)
3. In gesprek gaan met de opleiding voor reumaverpleegkundigen; aanpassingen doorvoeren die passend zijn bij uitspraak 2.

Op de website van V&VN kun je meer informatie lezen.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)