Oproep voor deelname aan een onderzoek naar het gebruik van ReumaUitgedaagd!

  • 14 februari 2020
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

In januari 2020 is een onderzoek van start gegaan naar de faciliterende en belemmerende factoren bij reumatologie verpleegkundigen in het gebruik van ReumaUitgedaagd!. Het onderzoek wordt uitgevoerd binnen de masteropleiding Verplegingswetenschap aan de Universiteit van Utrecht. Het betreft een kwalitatief onderzoek waarbij verpleegkundigen en verpleegkundig specialisten die zorg verlenen aan mensen met een reumatische aandoening zullen worden geïnterviewd.

Marijcke de Vries deed tijdens ons najaarscongres een oproep en er hebben zich al een aantal mensen aangemeld. Het zou fijn zijn als er nog iets meer mensen geïnterviewd willen worden. Heb je interesse: klik voor meer informatie op de button.

meer informatie

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.