NVR Najaarsdagen 15 en 16 september 2022

  • 15 september 2022
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

NVR Najaarsdagen
 
Op donderdag 15 en vrijdag 16 september vinden de jaarlijkse Najaarsdagen plaats van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie, op “Papendal” bij Arnhem. Als vanouds, maar toch ook weer niet helemaal. De successen van de afgelopen twee virtuele Najaarsdagen worden namelijk meegenomen naar september 2022.

Wat hebben we allemaal voor u in petto? We hebben net als vorig jaar weer jonge collega’s bereid gevonden om dagvoorzitter te zijn. Verschillende voordrachten sessies zijn ook anders opgebouwd. Er worden niet alleen abstracts gepresenteerd, maar er zijn ook verdiepende presentaties, die worden gegeven door enthousiaste experts. Daarnaast introduceren we de “posterpitches”, waarbij onderzoekers de kans krijgen om hun werk kort maar krachtig te presenteren. Diverse werkgroepen en de NHPR verzorgen ook een interessant programma.

Kortom, het wetenschappelijk programma is veelbelovend! Natuurlijk is er ook meer dan voldoende gelegenheid om eindelijk weer eens bij te praten met collega’s. Ten slotte, niet te vergeten, op donderdagavond is er een spectaculair feest.

Meer informatie over het programma en de wijze van inschrijven vind je hier.

Hopelijk tot ziens in Papendal!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)