Nieuws uit het bestuur dec 2023

  • 20 december 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Banner Bestuur Aangepast 1000Px

Zittend op zondagavond achter mijn laptop thuis om de laatste vergadering van dit jaar met het bestuur voor te bereiden, denk ik terug aan afgelopen jaar. Een jaar waarin ik als voorzitter samen met Debby heb mogen leren wat besturen inhoud en hoe wij daar vorm aan hebben willen geven.
Ik heb geleerd dat mijn enthousiasme soms te snel wil, maar gelukkig ook anderen in gang kan zetten. Ik heb geleerd dat je soms je nek uit moet steken, knuppels in hoenderhokken moet gooien om de boel een beetje wakker te schudden. Dat gezien worden en herkenbaar zijn niet altijd makkelijk en haalbaar is.
Dat een gruwelijk- drukke poli soms roet in het eten gooit en dat mijn verpleegkundig hart altijd voorop staat.

Het was vooral een jaar van connectie maken en verbinding leggen.
We hebben dit jaar zaadjes geplant en sommige zaadjes zijn al uitgegroeid tot pientere stekjes.
De regio’s zijn voorzien van aanspreekpunten en de intentie is om komend jaar de koppen bij elkaar te steken om te kijken wat we voor meerwaarde kunnen zijn voor elkaar.
Ook is er een samenwerking met de NHPR tot stand gekomen en de intentie uitgesproken om onze positie als health professionals in de reumatologie te versterken in het reumalandschap.
Er zijn twee kwalitatief goede scholingsdagen georganiseerd en de nieuwsbrief heeft een prachtige metamorfose ondergaan.

Dit jaar namen we afscheid van Jeanette als penningmeester en moesten we Irma de tijd geven om aan haar gezondheid te werken. Ook nemen we afscheid van Rita onze ambtelijk secretaris en mogen wij Dinie verwelkomen om haar taken over te nemen.
Een jaar om trots op te zijn op al onze leden, die ieder op eigen wijze met hart en ziel zich inzetten voor de reumazorg in ons land.

Ik wens iedereen waardevolle, liefdevolle en fijne dagen toe.
Tot in 2024! Een jaar waarin we met veel passie onze bijdrage mogen leveren aan de reumazorg.

Warme groet, namens het hele bestuur, Kitty

Nieuwe bestuursleden

Arianne Deventer-de Heer van het Albert Schweitzer Ziekenhuis zal ook in het bestuur aantreden, haar kerntaak blijft communicatie en zal dus ook in de werkgroep communicatie blijven.

Gea de Jonge van het Elizabeth-TweeSteden Ziekenhuis is bereid om de functie van penningmeester op zich te nemen en zal dus aantreden in het bestuur.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)