Najaarsdagen NVR: 28 en 29 september 2023

  • 13 september 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Op donderdag 28 en vrijdag 29 september 2023 vinden de Najaarsdagen van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie plaats te Papendal, Arnhem.

Jonge collega’s zijn dagvoorzitter, er zijn interessante verdiepende presentaties en er zijn weer “posterpitches”, waarbij onderzoekers de kans krijgen om hun werk kort maar krachtig te presenteren. Nieuw zijn de workshops. Dit jaar kijkt NVR speciaal naar uitdagingen en kansen voor de toekomst. Zo is er een sessie over Artificial Intelligence en komen we meer te weten over de potentiële rol van CAR T-celtherapie binnen de reumatologie. Diverse werkgroepen en de NHPR verzorgen ook een interessant programma. Kijk hier voor het programma en aanmelding. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)