Najaarsdagen NVR 26 en 27 september 2024

  • 10 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Nedverreumatologielogo

Duurzame zorg, gezonde toekomst!

Op donderdag 26 en vrijdag 27 september 2024 zijn de Najaarsdagen van de Nederlandse Vereniging voor Reumatologie, op “Papendal” bij Arnhem.

In de 2024 editie verwelkomen we opnieuw de oude en vertrouwde onderdelen! Jonge collega’s zijn dagvoorzitter, we hebben interessante verdiepende presentaties en er zijn weer “posterpitches”, waarbij onderzoekers de kans krijgen om hun werk kort maar krachtig te presenteren.

Dit jaar organiseren wij ook weer workshops. Heb je interesse, er volgt snel meer informatie en een link om je in te schrijven voor een workshop. Let op, wees er snel bij, want vol = vol en inschrijven = komen. De workshops gaan alleen door bij voldoende aanmeldingen.

Dit jaar hebben we een holistisch perspectief op gezondheid. Zo is er een sessie over Planetary Health, waarin de relatie tussen klimaatverandering, biodiversiteitsverlies en de gezondheid van de mens wordt besproken. Ook leren we hoe wij samen kunnen werken aan duurzame zorg.
Diverse werkgroepen en de NHPR verzorgen ook een interessant programma. Woensdagavond organiseren we een debatavond over onder andere het onderwerp ‘routine CVRM bij patiënten met reumatische ziekten is zinloos, stop ermee’. We nodigen u van harte uit om deel te nemen aan deze boeiende discussie.

Kortom, het wetenschappelijk programma is veelbelovend! Natuurlijk is er ook meer dan voldoende gelegenheid om bij te praten met collega’s. En niet te vergeten; op donderdagavond is er een spectaculair feest!

Klik hier voor het programma of om je in te schrijven

Hopelijk tot ziens in Papendal!

Namens het organiserend comité Najaarsdagen, Karen Bevers, Melek Güler-Yüksel, Noortje Kooijman, Juliëtte Pouw, Uli Scherer, Astrid van Tubergen, Joke Vriezekolk,

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)