Minisymposium 21 november 2023 - een terugblik

  • 20 december 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Minisymposium 21 november 2023 - een terugblik
De werkgroep deskundigheidsbevordering heeft wederom een interessant en leerzaam symposium georganiseerd. Alles was zoals altijd goed geregeld.
We kregen uitleg over de longbetrokkenheid bij systeemziekten, waar wij als reumaverpleegkundigen op moeten letten en hoe de behandeling eruit kan zien. Vervolgens werden we meegenomen in de wereld van de nagelriemcapillairmicroscopie. Goed om te zien waarop gelet moet worden en wat afwijkend is. De afsluiting ging over het immuunsysteem. Waar ik eerst dacht, hoe houden we dat vol zo aan het einde van het programma, heb ik van begin toe het eind ademloos geluisterd naar een bevlogen iemand, die het vermogen heeft het hele ingewikkelde immuunsysteem in gewone mensentaal uit te leggen!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)