Inzicht in Cao Ziekenhuizen 2019-2021 via app

  • 18 mei 2020
  • Nieuwsbericht
  • Pijnverpleegkundigen
Cao Ziekenhuizen

De gratis app ‘Cao Ziekenhuizen’ biedt werkgevers en medewerkers snel inzicht in de cao-afspraken. De Cao Ziekenhuizen 2019-2021 is nu in de app verwerkt. Met de app kunnen de cao-afspraken op ieder moment worden geraadpleegd via smartphone of tablet.

Rekentools
De Cao Ziekenhuizen app biedt tools om zelf diverse berekeningen te maken. Zo kan via de app de hoogte van de onregelmatigheidstoeslag per dienst worden berekend. De PLB-rekentool biedt inzicht in de hoeveelheid uren die per kalenderjaar worden opgebouwd voor het Persoonlijk Levensfasebudget. Ook kan worden nagegaan hoeveel feestdaguren een werknemer per jaar heeft. Deze berekeningen gelden voor de gemiddelde werknemer, er kunnen geen rechten aan worden ontleend.

Handige navigatie
Specifieke afspraken, bijvoorbeeld over ziekte of vakantiedagen, kunnen in de app worden gezocht op trefwoord. Hierdoor kunnen snel de cao-artikelen worden gevonden die over het onderwerp gaan. Daarnaast is het mogelijk om te bladeren per hoofdstuk of artikel. Vanuit de rekentools en de meest gestelde vragen (FAQ) kan worden doorgeklikt naar het bijbehorende cao-artikel. Verder bevat de app handige links, naar bijvoorbeeld de arbocatalogus, informatie over het pensioen of informatie van de Rijksoverheid.

Downloaden
De app is geschikt voor de besturingssystemen iOS en Android en is gratis te downloaden in de App Store en Google Play

De app is ontwikkeld op initiatief van de Stichting Arbeidsmarkt Ziekenhuizen (StAZ).

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)