Gewrichtige gesprekken

  • 8 november 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Gewrichtige Gesprekken

Iedere nieuwsflits informeren wij jullie over de reumatologische podcastserie ‘Gewrichtige gesprekken’. In elke aflevering staat één ziektebeeld centraal waarover een expert wordt geïnterviewd. Daarnaast zitten er enkele korte intermezzo’s in waarbij we de expert ook wat persoonlijker leren kennen.

Twee weken geleden was reumatologisch Nederland weer verzameld op Papendal voor de NVR Najaarsdagen. En natuurlijk was Gewrichtige Gesprekken erbij! Speciaal voor jullie bespraken we de leukste sessies na met de sprekers. Zo waren we bij de CAT sessie en ontdekten we de kracht van communicatie. Tussendoor kwam er nog wat glitter & glamour voorbij om te kunnen nagenieten van een mooi feest. We sluiten deze aflevering af met de special guest van de Najaarsdagen: hoogleraar communicatie & wiskundige Ionica Smeets! Van haar leren we hoe vaak vaak nu echt is...

De afleveringen zijn te beluisteren via www.gewrichtigegesprekken.nl en de reguliere podcastkanalen zoals Spotify (zoeken op gewrichtige gesprekken). Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er een nieuwe aflevering online staat? Volg dan de pagina ‘Gewrichtige Gesprekken’ via LinkedIn.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)