Gewrichtige gesprekken

  • 13 september 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Gewrichtige Gesprekken

Iedere nieuwsflits informeren wij jullie over de reumatologische podcastserie ‘Gewrichtige gesprekken’. In elke aflevering staat één ziektebeeld centraal waarover een expert wordt geïnterviewd. Daarnaast zitten er enkele korte intermezzo’s in waarbij we de expert ook wat persoonlijker leren kennen. 

Seizoen 2 is van start gegaan en er zijn weer twee nieuwe afleveringen online gezet:

  • Franktien Turkstra specialiseerde zich in de ziekte van Behcet en vertelt er uitgebreid over! Ook geeft ze uitleg over haar meest recente focus, de MHC-1-opathies.
  • Aatke van der Maas praat ons bij over de laatste inzichten bij polymyalgia rheumatica. PMR is een aandoening die tot nu toe op relatief weinig wetenschappelijke belangstelling kon rekenen: Maar tijden veranderen en gelukkig kan Aatke ons bijpraten over de laatste inzichten. Is er voor PMR dan toch meer mogelijk dat alleen prednison?

De afleveringen zijn te beluisteren via www.gewrichtigegesprekken.nl en de reguliere podcastkanalen zoals Spotify (zoeken op gewrichtige gesprekken). Wil je direct op de hoogte gebracht worden als er een nieuwe aflevering online staat? Volg dan de pagina ‘Gewrichtige Gesprekken’ via LinkedIn.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)