Even voorstellen.......

  • 8 februari 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Arianne Nieuw

Mijn naam is Arianne Deventer- de Heer, bijna 16 jaar ben ik werkzaam als gespecialiseerd reumaverpleegkundige in het Albert Schweitzer ziekenhuis in Dordrecht. Enthousiast betrokken bij alle facetten van het werk van een reumaverpleegkundige, in het bijzonder bij de research.
Vorig jaar de opleiding voor Researchverpleegkundige afgerond en nu heel veel zin om de research op onze poli nog beter te organiseren, gebruik makend van de kennis die ik nu heb. 

Vanaf april 2019 ben ik actief betrokken bij de werkgroep communicatie. Vooral leuk om meer mensen uit mijn vak te leren kennen en ervaringen uit te wisselen. Iedere twee maanden maken we met elkaar de nieuwsflits. Op de redactie is het heel stil: tot op dit moment ben ik het enige werkgroep lid. Hier komt gelukkig snel verandering in. Het zou leuk zijn als er meer contact wordt gezocht met de redactie als er nieuwsfeitjes zijn voor de flits en de website. We doen het met elkaar.
Hoop echt dat we dit jaar het platform veel meer gaan gebruiken met zijn allen! Er valt zoveel te leren van elkaars expertise. Voor vragen of input, mail naar: redactie.reumatologie@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)