Even voorstellen: PiaJudith Scheepe

  • 20 april 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Piajudith Scheepe

Dag beste collega's, 

Voor sommigen een oude bekende, voor anderen waarschijnlijk nog nieuw: PiaJudith Scheepe, Gespecialiseerd Verpleegkundige en Holistisch Leefstijlcoach i.o. Momenteel werkzaam in het Amsterdam UMC.

Tijdens het vorige Symposium werd er gevraagd om een actieve bijdrage te gaan leveren als lid van de vereniging. Ooit al een bijdrage geleverd in het verleden, maar nu dacht ik mooi om dit te doen vanuit een andere hoek: Werkgroep Communicatie. 

Communiceren blijft een kunst apart en dat intrigeert mij wel. Zeker in deze tijd is het ook een kunst om de juiste communicatie kanalen te vinden en ze te blijven gebruiken. 😉

Voor komend jaar is dat een interessante Challenge voor de werkgroep, waar ik met plezier naar uitkijk. Uiteraard hebben wij daar jullie input hard bij nodig! Het is zoals mijn collega Griet al zegt: Meer verbinden, door samen informatie en kennis te delen met en voor elkaar, zorgt voor mooie en boeiende ontwikkelingen!

En mocht je nog twijfelen of je hierbij wilt aansluiten, neem gerust contact op! Van Flitsend Nieuws, naar een Dikke Pluim!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)