Een pluim voor Louise Merry-Meier

  • 22 februari 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Ouise

Louise vindt haar pluim ontzettend leuk en voelt zich zeer vereerd. Wij vinden het dik verdiend!
Ter ere van haar nominatie hebben wij haar een aantal vragen gesteld om Louise beter te leren kennen.

Wie ben je?
Ik ben Louise Merry-Meier. Ik ben verpleegkundig specialist in opleiding, nu tweedejaars en bijna 15 jaar werkzaam binnen de reumatologie.
Waar werk je?
Ik werk in het Maxima MC in Eindhoven en het Sint Jans Gasthuis in Weert.
Waar heb jij je mee bezig gehouden?
Ik ben al bijna 4 jaar bestuurslid van V&VN reumatologie. Tevens heb ik in de werkgroepen scholing en wetenschappelijk onderzoek gezeten. Daarnaast houd ik me bezig met kwaliteitsverbetering van patiënteninformatie. Dit heeft het afgelopen jaar geleid tot de ontwikkeling van mooie informatiefilmpjes over RA, PsA, behandelstrategieën, methotrexaat, biologicals en JAK-remmmers.
Waar word je blij van?
Als ik echt het verschil heb kunnen maken voor een patiënt!
Wat zou je op de kaart willen zetten?
Probeer vooral van elkaar te leren en geen energie te verliezen door overal opnieuw het wiel uit te vinden.
Aan wie geef jij de pluim door?
Ik geef de pluim aan Astrid Twisk. Astrid vertegenwoordigt nog steeds de reumaverpleegkundigen, ondanks dat ze alweer een tijdje uit het bestuur is.

Louise, bedankt voor het interview en laten we zeker met jouw woorden om vooral veel van elkaar te leren verder gaan. Astrid, gefeliciteerd met jouw pluim en we willen jou graag vragen voor een interview voor de volgende nieuwsflits.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)