E-learning voetzorg

  • 10 juli 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Voetzorg

De lancering van de e-learning voetzorg voor gespecialiseerd reumaverpleegkundigen is al even geleden, maar kan nog steeds gevolgd worden.

De lancering van de e-learning voetzorg voor gespecialiseerd reumaverpleegkundigen is al even geleden, maar kan nog steeds gevolgd worden.Om de kennis en vaardigheden op het gebied van voetklachten bij reumatische aandoeningen te optimaliseren en te zorgen voor structurele inbedding binnen zorgpaden en een multidisciplinaire aanpak is binnen de NHPR de werkgroep voetzorg actief. De werkgroep voetzorg werkt samen met docenten/lectoren van Fontys Hogescholen en Saxion Hogeschool. Uit deze samenwerking ontstond de ontwikkeling van een e-learning om zorgprofessionals te scholen in het signaleren, monitoren en behandelen van voetklachten bij reumatische aandoeningen.

Als eerste wordt de e-learning gelanceerd onder de gespecialiseerd reumaverpleegkundigen, in verband met hun belangrijke rol binnen de praktijkvoering van de voetzorg. 

TIP: probeer voor het gecombineerde congres van de NHPR/V&VN reumatologie in mei 2024 de module door te nemen. Tijdens het congres is er opnieuw aandacht voor voetzorg in o.a. workshops met ruimte voor vragen over module en praktijkvoering.  

Inschrijven: >>> 
Vermeld bij inschrijven je V&VN-nummer om in aanmerking te komen voor de ledenkorting.

Lees ook het artikel: 'Call to action: Samen voor professionele voetzorg
Ontwikkeling van e-learning helpt bij signaleren, monitoren en behandelen >>>

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)