Carlijn Bonants is onze adviseur vanuit de V&VN en stelt zich voor

  • 25 februari 2024
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie
Carlijn2

Misschien hebben we elkaar kort gezien bij de afgelopen afdelingsvergadering in november, en anders ken je me waarschijnlijk nog niet. Ik stel me graag even aan je voor.
Mijn naam is Carlijn Bonants en sinds februari 2023 ben ik werkzaam als adviseur in team Vereniging bij V&VN op het bureau. In deze functie mag ik een zevental afdelingen en platforms ondersteunen bij hun bestuurswerkzaamheden. Van verpleegkundigen hiv-zorg, tot justitieel verpleegkundigen, tot… de afdeling reumatologie! Erg gevarieerd dus. Zelf ben ik ook verpleegkundige, dus ik vind het interessant om op deze manier de verbinding met het vak te houden. En hoe leuk is het om hierdoor ook nog verschillende expertises te leren kennen ;)
 
Na de hbo-v heb ik in het epilepsiecentrum, ziekenhuis, maar vooral in de wijkverpleging gewerkt. Aan de Universiteit in Utrecht volg ik de master Verplegingswetenschap.
 
Nog een beetje privé om het af te maken? Samen met mijn vriend woon ik in Erp, Brabant. Ik vind het leuk om te sporten in teamverband, ben vooral met mooi weer in mijn moestuin te vinden en ook de gezelligheid opzoeken met vriendinnen doe ik graag.
 
Wie weet ontmoeten we elkaar eens!

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)