14 maart 2024 - Jaarcongres Carend ‘Leven toevoegen aan de Dagen’

  • 20 december 2023
  • Nieuwsbericht
  • Reumatologie

Jaarcongres Carend ‘Leven toevoegen aan de Dagen’
14 maart 2024
Carend vindt dat iedere patiënt de zorg moet krijgen die zij verdient. Ook als genezing niet meer mogelijk is. Met die drive is Carend opgericht. Wij zetten ons dagelijks in om de kwaliteit van palliatieve zorg structureel te verbeteren. Dat is hard nodig, want één op de drie patiënten krijgt op dit moment niet de gewenste zorg in de laatste levensfase. Dat komt enerzijds door een gebrek aan kennis en kunde en anderzijds door ons huidige zorgstelsel waarin palliatieve zorg niet de aandacht krijgt die noodzakelijk is. Met jouw hulp kan Carend hierin het verschil maken.
Op 14 maart 2024 organiseert Carend zijn Jaarcongres 'Leven toevoegen aan de Dagen' met als thema 'Kijken naar de Toekomst'. 
Tijdens dit congres zullen prominente sprekers waaronder Michelle van Tongerloo, Bert Keizer, Jet Bussemaker, Tommie Niessen, Pieter Barnhoorn, Manon Boddaert, Jennifer Bergkamp, Gabe Sonke, Menno Oosterhoff en Carlo Leget ingaan op de actualiteit én de toekomst van de palliatieve zorg.
Bekijk het hele programma hier.
Tot 1 januari 2024 is er een vroegboekkorting.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)