Nascholing: Food for Thought Lifestyle en RA: Over voeding, beweging en gedrag

  • 9 oktober 2023
  • Reumatologie

Emeritus prof. dr. DirkJan van Schaardenburg, 1 van de experts in Nederland over voeding en RA en heeft samen met Galápagos nascholingen ontwikkeld, waarbij de deelnemers worden bijgeschoold over de laatste (wetenschappelijke) ontwikkelingen op het gebied van lifestyle en RA. De deelnemers kunnen tijdens het diner in gesprek met de experts. De experts wisselen van tafel zodat tijdens de 3 gangen die geserveerd worden, de deelnemers met alle 3 de sprekers in gesprek kunnen gaan.

Wat kunt u verwachten?

Gedurende deze avond gaat u in gesprek met verschillende sprekers over leefstijl en RA. Leefstijlbegeleiding is een integraal onderdeel van de behandeling van RA. Bij iedere gang wordt u op de hoogte gebracht van de meest recente data rond ‘Voeding en RA’, ‘Beweging en RA’, ‘Stress en gedragsverandering bij RA’ en praktische handvaten op het gebied van leefstijlbegeleiding. Iedere gang biedt ook de mogelijkheid om bij elk onderwerp met een expert en tafelgenoten in discussie te treden.

Kijk hier voor meer informatie en inschrijving. 

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!