Gezamenlijk congres wordt Jaarcongres

  • 23 mei 2023
  • Congres/Symposium
  • Reumatologie
  • Utrecht
Gezamenlijk Congres 23 Mei Wordt JAARCONGRES REUMATOLOGIE (1)

Op 23 mei a.s. zal afdeling V&VN Reumatologie haar jaarcongres houden.

Nu denk je natuurlijk direct, dat kan niet, want dan is het gezamenlijke congres Diabetes, Long & Reuma. Dat klopt, maar helaas moeten we dat gezamenlijke congres om verschillende redenen annuleren. O.a. doordat er vanuit niet alle afdelingen voldoende animo voor het congres was.

Het bestuur en scholingscommissie heeft besloten om het gezamenlijke congres om te zetten in het jaarcongres Reumatologie. Met een enkele aanpassing in het programma wordt het een prachtige dag met een mooi programma.

Was jij al ingeschreven voor het gezamenlijke congres, dan gaan we ervan uit dat we deze aanmelding kunnen laten staan. Was jij nog niet ingeschreven, ga dan snel naar www.Reumascholing.nl en meld je aan.

Verspreid dit nieuws onder je collega’s en nodig ze uit om deel te nemen!

We zien je graag op 23 mei in Utrecht.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word net als Esmee lid van V&VN. Kom op voor jouw beroep!