Vacature Researchverpleegkundige Moeder-Kind-Centrum, Erasmus MCSophia Kinderziekenhuis

  • 30 april 2021
  • Research Professionals

Wil jij een waardevolle bijdrage leveren aan een hoogwaardig onderzoeksgebied binnen de Verloskunde? Word onderdeel van ons team!

Als research verpleegkundige ben je betrokken bij de organisatie en uitvoer van verschillende wetenschappelijke projecten. Je maakt deel uit van het Onderzoeksbureau Sophia dat projectleiders ondersteunt bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek. Om onderzoeksprojecten efficiƫnt en conform wet- en regelgeving te kunnen laten verlopen, beschikt het Onderzoeksbureau over een team van research verpleegkundigen. Voor elk project ligt de eindverantwoordelijkheid van het onderzoek bij de betreffende projectleider.

Het onderzoek betreft in eerste instantie de MYPP trial, een klinische multicenter studie waarbij wordt onderzocht of inname van een voedingssupplement leidt tot verbetering van de zwangerschapsuitkomst. Je wordt gevraagd de MYPP-trial te coƶrdineren in het Erasmus MC en bent het aanspreekpunt voor de deelnemende ziekenhuizen. Daarnaast ben je betrokken bij de lopende en nieuw op te zetten klinische onderzoeken voor zwangere vrouwen en pasgeboren kinderen die opgenomen zijn in het Moeder-Kind-Centrum.

LET OP! Werving sluit op 9 mei 2021.

Link naar vacaturetekst

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)