Research professional, CZO erkenning en expertise gebied

  • 25 september 2019

V&VN heeft op verzoek van onze afdeling Research Professionals, de Post-HBO opleiding Research Verpleegkunde, onder de aandacht gebracht van de Commissie Meurs. Lees hier verder.

Een werkgroep van onze afdeling is druk bezig om het Expertisegebied Research Professional aan te passen naar de tegenwoordige tijd. Daarbij wordt ingezet op het profiel van regieverpleegkundige. De V&VN denkt hierbij met ons mee. De planning is dat het eind 2019 klaar is. Wanneer je zelf nog informatie wilt delen met de werkgroep laat het weten via ons mailadres.

De Hogeschool Breederode heeft de bevoegdheid gekregen om (verpleegkundige) opleidingen conform de NLQF te waarderen. Dit traject zal volgend jaar worden ingezet voor de opleiding tot researchverpleegkundige/clinical research coördinator.

De meest recente informatie kun je vinden op de website van de V&VN.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)