Oproepje!

  • 17 februari 2022
  • Nieuwsbericht
  • Research Professionals
Research Bureau

Misschien een herkenbaar beeld. Het bureau van een researchprofessional. Voor de buitenstaander een rommeltje, voor de researchprofessional de dagelijkse praktijk. Aan het eind van de dag zijn de briefjes weggewerkt, de mappen opgeruimd en de systemen gesloten. Morgen weer een nieuwe dag.

Voor de nieuwsbrief zijn we op zoek naar collega’s die een kort verhaal willen insturen, het liefst opgevrolijkt met een foto. Natuurlijk is die foto niet herleidbaar tot patiëntgegevens of andere gevoelige (bedrijfs)informatie. Maar het kan een foto van je bureau zijn, of van je uitzicht, van je thuiswerkplek of je favoriete koffiemok. Het maakt niet uit hoe lang je als researchprofessional werkt, waar je werkt, of je wel of niet een opleiding hebt gevolgd. Waar we benieuwd naar zijn is hoe jij in dit vak bent terecht gekomen en naar voor jou memorabele momenten in je werk.

Je kunt een reactie mailen naar ons algemene e-mailadres researchprofessionals@venvn.nl.

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)