Notitie bestuur V&VN RP inzake overgangsregeling Wet BIG II

  • 25 september 2019
  • Beroepsprofielen
  • Research Professionals

Aan alle leden,

Sinds de overgangsregeling Wet BIG II bekend werd, is er veel onrust en onduidelijkheid over de gevolgen voor van deze regeling voor onze leden.
Wij, bestuur V&VN Research Professionals, zullen ons sterk blijven maken voor een overgangsregeling die recht doet aan de professionalisering van ons vak. We maken al belangrijke stappen door het updaten van het expertisegebied en we zijn betrokken bij de ontwikkelingen rondom de NLQF6 waardering van de opleiding tot researchverpleegkundige/clinical research coördinator.

Maar jullie als leden kunnen ook je stem laten horen. Dat kan door een inhoudelijke reactie te sturen naar beroepsprofielen@venvn.nl.
Daarnaast zullen vanuit de V&VN een aantal ledenpeilingen worden uitgestuurd.

Natuurlijk is er de mogelijkheid om een reactie te sturen naar het mailadres van onze afdeling researchprofessionals@venvn.nl.
Bestuur V&VN Research Professionals

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Ontwerp Zonder Titel (15)